ინგრედიენტები:
შაქარი 10 ს.კ
წყალი 7-10 ს.კ
ლიმონმჟავა მწიკვი ან 1 ს.კ ძმარი ზეთი ფორმებისთვის
ყველა ინგრედიენტი მოვათავსოთ ქვაბში და დაბალ ცეცხლზე დავდგათ. ნარევი უნდა გადნეს და გაყავისფრდეს და კარამელიზდეს. შეგვიძლია შევამოწმოთ ასე: ცივ წყალში ჩავაწვეთოთ კარამელის ბურთულა, თუ გამაგრდა - მზადაა.
ფორმას წავუსვათ ზეთი და ჩავასხათ ცხელი სიროპი. ჩავუდოთ ჩხირები. ვაცალოთ გაციება და გამაგრება.
წყარო: Presa.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|