პიტნის მურაბა - კულინარია



ინგრედიენტები:
პიტნა 300 გ,
შაქარი 1 კგ,
ლიმონმჟავა დანის წვერით

პიტნის ტოტებს დავაყაროთ 500 გ შაქარი, ლიმონმჟავა, მსუბუქად დავსრისოთ და 6 საათით დავტოვოთ, რომ წვენი გაუშვას.

მოვამზადოთ შაქრის სიროპი დარჩენილი შაქრისგან და 1 ჭიქა წყლისგან. დავასხათ პიტნას და დავტოვოთ კიდევ 6 საათით.

შემდეგ დავდგათ მურაბა დაბალ ცეცხლზე და 5 წუთით წამოვადუღოთ. ჩავასხათ ცხელი მურაბა სუფთა ქილებში.

წყარო: presa.ge
































ტექსტის სანახავად გაიარეთ რეგისტრაცია.