ინგრედიენტები:
* მარგარინი - 125 გრ
* შაქარი - 1 ჭიქა
* გაზიანი მინერალური წყალი - 1,5 ჭიქა
* 1 ლიმონის ცედრა
* ვანილი - 1 შეკვრა
* მარილი - 1,3 ჩკ
* ფქვილი - დაახლოებით 4 ჭიქა
* სოდა ძმრით - 0,5 ჩკ + 1ჩკ
* ზეთი
მომზადების წესები:
გამდნარ თბილ მარგარინში აურიოთ შაქარი, შემდეგ დავამატოთ გაზიანი წყალი, ვანილი, ლიმონის ცედრა, სოდა-ძმრით და ბოლოს დავამატოთ ფქვილი (ფქვილის რაოდენობა თვითონვე განვსაზღვროთ, ცომის მასა ფაფუკი და მოსქო უნდა იყოს, კოვზით უნდა მოვათავსოთ ტაფაზე). გამოვაცხოთ დაბალ ცეცხზე, ნაკლებ ზეთში.
www.gemrielia.ge
|
|
|
|
|
|
|
|
|