,,ხორცი ფრანგულათ”
პირველად ეს უგემრიელესი კერძი მოამზადეს პარიზში გრაფ ორლოვისათვის და დაარქვეს მას Veau Orloff, დრეს ის შეიძლება შეგხვდეს როგორც ,, დიპლომატი”. ეს კერძი დიდ მოწონებას იმსახურებს გურმანებშორი არამხოლოდ საფრანგეთში არამეტ სხვადასხვა ქვეყანაშიც.
ამ კერძის მოსამზადებლას საჭიროა შემდეგი ინგრიდიენტები:
პირველად ეს უგემრიელესი კერძი მოამზადეს პარიზში გრაფ ორლოვისათვის და დაარქვეს მას Veau Orloff, დრეს ის შეიძლება შეგხვდეს როგორც ,, დიპლომატი”. ეს კერძი დიდ მოწონებას იმსახურებს გურმანებშორი არამხოლოდ საფრანგეთში არამეტ სხვადასხვა ქვეყანაშიც.
ამ კერძის მოსამზადებლას საჭიროა შემდეგი ინგრიდიენტები:
