მთავარია, იცოდეთ, როგორ მოხარშოთ სწორად ბრინჯი. ყველამ არ იცის ამ ბურღულის მომზადების საიდუმლობები, ბევრ დიასახლისს აწუხებს შეკითხვა: უნდა ჩაალბოთ თუ არა ბრინჯი მოხარშვამდე?
ბევრ დიასახლისს არ უყვარს ბრინჯისგან კერძის მომზადება იმ მიზეზით, რომ ხშირად ის ფანტია არ გამოდის. ამიტომაც, გადავწყვიტეთ გაგიზაიროთ რამდენიმე ხრიკი, რომლის მეშვეობითაც იდეალურად მოხარშავთ ბრინჯს.
მსოფლიოში ყველაზე პოპულარული სოუსებია კეტჩუპი და მაიონეზი. კეტჩუპი უკვე დიდი ხანია მავნე პროდუქტების სიაში შეიყვანეს. მაიონეზი კი ფიგურის პირველი მტერია, ამასთან, მალეფუჭებადი. ამიტომ, გთავაზობთ ნატურალური პროდუქტებისგან მომზადებული სოუსების 7 რეცეპტს, რომლებიც თქვენს გემოვნებას სრულიად ახალ ელფერს შესძენს.